Eindelijk punten voor Synergo 2

Zondag was het eindelijk zover, er gingen twee punten mee naar Utrecht vanaf Delft. Synergo 2 heeft bij meerdere wedstrijden eigenlijk punten verspeeld kon nu eindelijk scorend doorzetten en de punten mee naar huis nemen.

Zondag 27 september speelden we in Delft tegen Fortuna 4. Vroeg uit de veren en een lange korfbaldag voor de boeg, omdat we ook naar het eerste in Best zouden gaan na onze eigen wedstrijd.

De wedstrijd startte vrij langzaam qua score, Fortuna kwam zelfs voor aan het begin. Al vrij snel stonden we weer gelijk en zo ging het eigenlijk tot de rust. Ook deze wedstrijd ging scoren redelijk moeizaam. Gelukkig vielen er wel een stuk meer doelpunten dan de afgelopen wedstrijden.

Jasper Boonstra kwam er de tweede helft in en zorgde ervoor dat we na twee punten achterstand, die na rust waren ontstaan weer gelijk stonden. Gelukkig konden we daarna doorzetten en bouwden we een voorsprong uit tot drie punten. Aan het einde wedstrijd ging Fortuna steeds gehaaster spelen en wij juist steeds rustiger. Fortuna maakte aan het einde nog een doelpunt waardoor de uitslag uiteindelijk 15-17 is geworden. Eindelijk (de welverdiende) punten voor Synergo 2!

Aanstaande zondag zijn we van plan deze stijgende lijn door te zetten. Kom ons dan ook allemaal aanmoedigen op 4 oktober!

Want speciaal dit weekend: Je krijgt friet als je 1 en 2 ziet!