De eerste winst A1 in 1ste klasse

Na een leuke en gezellig trainingsweekend was het weer is tijd voor een echte competitiewedstrijd! Als eerst moesten er leuke spelersfoto’s gemaakt worden door Marc waarbij hij ervan genoot om iedereen te lachen en vervolgens boos te laten kijken onder druk van alle andere teamgenoten die om je gingen lachen! 😉

ruthverwijen

Daarna was het toch echt tijd voor het serieuze werk…

Eerste wedstrijd in de 1e klasse tegen Fortissimo, nieuwe tegenstanders en niet te vergeten onze nieuwe trainers Brahim en Xander! Het was erg mooi weer, met veel toeschouwers aan de lijn begon de wedstrijd!

We startte goed en komen al snel op een mooi doelpuntje: een onehander van David, dit houden we vast en komen al snel op voorsprong van 6-2, vlak voor de rust schieten David, Ruth en Jeroen er alle 3 nog 2 schoten in! Zo gaan we de rust in met 12-3. In de kleedkamer werd er door Brahim vrij wel veel positiefs vermeld en waren we snel klaar, dus Jurriën ging zijn vak nog even een spelletje uitleggen met bekertjes en bidons!

Helemaal terug op het veld merkte we hoe warm het eigenlijk was en dat Ruth hier ook wel erg veel last van had! (Toch Ruth? 😉 ) We speelde de wedstrijd slim uit en eindigde de eerste competitiewedstrijd met een mooie winst van 16-9! De eerste punten zijn binnen en dat bleek ook in de stand!