TC-enquête staat online

Vanaf nu tot 1 mei (!) heb je als seniorenlid de mogelijkheid de TC-enquête in te vullen. 

Op 15 mei moeten wij aan het KNKV al de teamopgaves (aantal en niveau) doen voor het seizoen 2015/2016. Het is daarom belangrijk dat iedereen zo snel mogelijk de enquête invult. Zo krijgen we een beeld van het aantal teams en het niveau waarop deze teams moeten worden ingedeeld. De precieze teamindeling zal pas na 15 mei worden gemaakt en gepubliceerd.

In de enquête is rekening gehouden met de uitgangspunten van de nieuwe korfbalorganisatie, die we aanstaande woensdag en donderdag aan de leden presenteren.

Ga naar de enquête.

Nieuw bij Synergo?
Nieuwe leden die zich hebben aangemeld, kunnen de enquête ook invullen. Interesse om na de zomer bij Synergo te komen korfballen? Dan verzoeken we je eerst contact op te nemen met Rita Merten, onze nieuwe ledencoördinator.

Namens de TC,

Oskar van de Vijver
Bestuurslid Technische zaken