Bedankje namens familie van Tjaak

Tjaak zei altijd ‘ik heb eigenlijk twee families: mijn eigen familie en mijn korfbal familie’. Dat ze daarin gelijk had, is wel gebleken in de afgelopen periode. Na het overlijden van Tjaak stond de vereniging op voor haar.

Zij werd op moderne wijze via het digitale condoleanceregister geëerd. De reacties stroomden binnen, vele herinneringen werden gedeeld. Ook kwamen ruim 150 mensen persoonlijk afscheid nemen van (korfbaloma) Tjaak. Negentig procent van deze mensen waren lid van de door haar zo geliefde Synergo-familie (van jong tot oud!). Veel mensen schreven dat Tjaak je het gevoel kon geven dat je speciaal voor haar was. Dat gevoel gaf ze je niet alleen, jullie waren dat ook!

Wij willen jullie allemaal heel erg hartelijk bedanken voor de enorm warme reacties. Dat was een grote steun voor ons. Het zegt wat over het prachtmens dat Tjaak was, maar zeker ook wat over de vereniging Synergo! Zoals oma altijd zei ‘als je de korfbalvereniging Synergo niet kent, is dat eigenlijk een gebrek in je opvoeding’.

Iedereen ontzettend BEDANKT voor jullie eerbetoon.

familie van Tjaak Blokker

 

 

Zie ook