Trainingsschema veld (update!)

Vanaf maandag 9 maart trainen we weer op het veld. Het trainingsschema is ongewijzigd ten opzichte van eerste helft veld. Update 6 maart: er zijn twee wijzigingen doorgevoerd. 

Update 6 maart: S8 en S9 zullen net als eerste helft veld op woensdag gaan trainen van 21.00 tot 22.00 uur. Hierdoor kunnen S4 en S6 op maandag om 20.30 uur starten. De recreanten verhuizen ook van maandag naar woensdag, vanaf 20.00 uur op het stuk naast de kantine. 

Het trainingsschema voor het veld is gelijk aan het schema van de eerste helft veld (voor de zaalcompetitie). Dit schema staat op de site:  http://synergo.nl/trainingsschema/. Het nieuwe team E9 traint op maandag van 18.30 tot 19.30 uur. De in de zaal begonnen F2 traint op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur.  

Oefenwedstrijden jeugd

In het weekend van 21 maart zijn er voor veel jeugdteams oefenwedstrijden. Informatie hierover staat op de pagina met oefenwedstrijden.