En waar kan je het beste een autoverzekering kopen?

Het nieuwe kleine veld heeft zijn voordelen alleen wat moet je dan als je ineens op weer op de oude afmeting moet spelen (60×30)? En waar kan je het beste een autoverzekering kopen?

Een verslag van Meneer de Aanvoerder David Kwant

De dag begon vroeg, uiteindelijk vertrok de A1 om stipt 11 uur richting ViKo. Op de weg naar ViKo kom je langs verschillende bijzonderheden! Zoals de beruchte A27 waar je als de spitsstrook open is op ALLE banen (ja Marc alle 3) maar 80 mag rijden in plaats van 100 (dus ook niet 120 Marc). Verder werden er zoals gebruikelijk een paar Twingos gespot. Toen we eenmaal Vianen binnenkwamen reden we nog even 500 meter om, omdat Marc ons de mooiste bouwmarkt van Vianen wou laten zien, de Formido.

Uiteindelijk kwamen we bij VIKO aan en hadden we een hoop geleerd tijdens ons korte ritje. De Wedstrijdvoorbereiding ging beginnen, de aanvoerder kwam helaas 10 seconden te laat binnen, omdat hij nog even 2 tosti’s had besteld. De kern van de voorbespreking had veel gemeen met de verwarming van VIKO, er is een ‘invoer’ en een ‘uitvoer’ van de bal, of het water in de verwarming. Ook werd ons voor de zoveelste keer verteld dat we het veld klein moesten houden, wij hadden het voordeel dat we gewend zijn aan een klein veld en kunnen dus het speelveld compact houden op de ouderwetse afmeting.

De wedstrijd ging beginnen. Onze bank werd warm gehouden door de reserve aanvoerder Jurrien, onze survival backpackster Ruth en onze Teambegeleider Charlotte Herculeijns, die een mooi uitzicht hadden op de nummer één autoverzekering verkoper (volgens de reclame) Promovendum.

Jeroen de Kam - Viko A1

De wedstrijd begon goed na een klein kwartier stond Synergo al met 4 punten verschil voor (1-5), Sjoukje Sarah Jeroen Gina en Jesse hadden er allemaal één gescoord. Toen kwam er plotseling een doorbraak en liet Gina helaas een doorloopbal door. Gelukkig wisten Mirjam en Jesse er allebei nog een te scoren. De rust gingen we in met de stand van 2-7.

Na de rust krijgen Sarah en Meneer de Aanvoerder allebei een pluspuntje! Hun tegenstanders werden namelijk gewisseld, wat alleen maar kan betekenen dat ze het ge-wel-dig deden.

Na enkele mooie acties van Synergo en VIKO, en een hele boel gestoei in de korfzone van Niels ( de tegenstander van David) wist Synergo er nog 5 te scoren en maar 1 door te laten. Deze werden gescoord door Gina, Jesse, Jeroen en natuurlijk Meneer de Aanvoerder.

Toen werden er twee wissels gedaan voor Synergo, Jeroen en Gina moesten eruit en toen stonden de huidige aanvoerder en de reserve aanvoerder bij elkaar in een vak!

De wissels lukte het jammer genoeg niet er een te scoren, gelukkig deed Jesse dit wel, en na 70 minuten was de eindstand 6-14!

Na lekker te hebben gedoucht bij VIKO wouden we vertrekken, alleen onze bestuurder wou niet mee, dus bleven we nog een uur praten met Rick en Niels van VIKO (die overigens net als Jurrien, Ruben, Charlotte en David ook gingen karten bij de Fabrique).