A1 wint ook tweede veldwedstrijd

De tweede veldwedstrijd van het seizoen. Na bespreking gingen we het veld op, om ons klaar te maken voor de wedstrijd tegen Woudenberg A1.Na het eerte fluitsignaal starten we met de eerste aanval. Helaas werd de bal al snel onderschept door de tegenstander. Daardoor scoorde zei de 0-1. De 0-2 kwam er al snel achteraan. Toen een mooie doorloopbal van Mirjam waardoor de 1-2 gescoord werd. Jammer genoeg scoorde Woudenberg weer 2 doelpunten.

A1 - Woudenberg A1
Daarna kwamen we lekker op schot en scoorde zowel David als Jeroen twee doelpunten. Even een tegen doelpunten, maar Jeroen maakte dat goed door een prachtige one-hander. Door een vrije bal van Woudenberg, stonden we weer gelijk 6-6. Maar vlak daarna scoorde Jeroen en Jesse allebei twee keer. Net voor de rust was daardoor de stand 10-6 in het voordeel van Synergo.

We gingen met een goed gevoel de kleedkamer in, daar waren de coachen (Marc en Oskar) zeer tevreden en kregen we goede tips die goed van belang waren. Met een goed gevoel gingen wij het veld weer op. Al vrij snel kregen we het eerste doelpunt tegen. Door een behoorlijk ver schot van Jesse werd de stand 11-7. Na een goed wedstrijd gespeeld te hebben, werd onze Ruth gewisseld voor Sarah.

Na de wissel werd er gescoord door Woudenberg. Mirjam, Jesse, Sjoukje en Sarah brachten de stand op 15-8. Na weer drie doelpunten van Woudenberg was het spel nog niet afgelopen, waant volgens de A1 moest de stand nog wat omhoog. Al snel kwam er weer een doelpunt 17-13.

Na wisseling van vak, vond Mirjam een stand van 18-13 mooier en scoorde dus nog een laatste keer. Na de wedstrijd nog even wat drinken en natuurlijk kan het niet gezelliger, dan met bitterballen erbij. En natuurlijk heel erg bedankt publiek met onder andere de selectie één en twee. Gina