Beker van verdienste 2014 voor Ineke Engels

Beker van verdienste 2014 voor Ineke Engels

Ineke Engels kreeg afgelopen vrijdag 20 juni de Beker van verdienste uitgereikt voor al haar werk en inzet voor jeugd, werving van nieuwe leden en haar bemiddelingskracht.

Ineke heeft een enorme focus op de jeugd, en een hart voor de hele club. Niemand doet tevergeefs een beroep op haar. Alle zaterdagen aanwezig vanaf ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, gaat mee met George als hij moest fluiten. Alle trainingsavonden aanwezig. Is al jaren inspirator en trekker van de wervingsactiviteiten. Het schoolkorfbal is het grootste voorbeeld. Hoeveel jaren zij daar al niet de motor is! Zij organiseert alles tot in de kleinste puntjes, en tot vorig jaar kwam ze de dag erna terug om de geleende palen terug te brengen. Dit jaar was ze ziek op het 2e schoolkorfbaltoernooi. En het getuigt van haar organisatie en het team dat ze om zich heen heeft, dat alles op rolletjes liep. En hoezeer ze wordt gewaardeerd door je collega vrijwilligers bleek uit het telefoontje dat we deden tijdens de soep; er werd lang en hard voor Ineke gejuicht.

Sommige mensen denken dat Ineke voor Synergo zelfs haar baan op zegde. Maar dat is niet het geval. Want Ineke houdt naast Synergo, namelijk nog meer van George en samen genieten zij van hun vrije tijd. Synergo geniet daarvan mee; alle focus op deze mooie club, en vooral op de jeugd. Voor Synergo is het een grote eer om Ineke in onze club te hebben.

Namens alle Synergo leden, van harte gefeliciteerd!

Anne de Roos Voorzitter Synergo

 

Zie ook