Verslag teamuitje F3

Vrijdag 13 juni was dan eindelijk het teamuitje van de F3. Om 16.00 u verzamelen bij de dreef en daar vandaan met twee auto’s op naar Loosdrecht. Om 16.30 u kwamen we aan bij de avontuurfabriek.

Onderweg had Linde al veel moppen verteld, dus de sfeer zat er al goed in. We konden nog niet gelijk fluorgolfen, dus even kijken bij de bungeevoetballers, wat erg grappig was. Om 16.45 u waren we aan de beurt en kregen we allemaal een eigen kleur bal, die licht gaf.

teamuitje-F3We gingen in twee groepjes golfen. Linde en Nina met Gina en Martijn, Roos en Yasmina met mij. De bal moest door het kanon die op en neer ging, door de haaienbek die open en dicht ging, of onder de zeemeermin haar staart door. Doordat het donker was met fluorescerend licht, was het best spannend.

Yasmina had nog nooit midgetgolf gespeeld, maar vond het super leuk en deed het best goed voor de eerste keer. Nina kreeg de bal door het kanon wat echt knap was. Martijn was met 29 punten de winnaar en Nina met 34 punten tweede en Roos werd derde met 35 punten.

Daarna gingen we naar het huis van Gina en mij. Eerst even korfballen en trampolinespringen en daarna pannenkoeken eten. Het was super gezellig.

We hebben een geweldig leuk korfbaljaar met 2 kampioenschappen op deze manier afgesloten.

Groetjes Gina en Wytske (trainers F3)