Wedstrijdverslag Synergo D2

Hier even een update over de d2 van synergo.

Zaterdag 10 mei 2014, we moesten tegen maaskanters d1. We hadden al 1 keer tegen hun gespeeld 3 weken geleden. We hadden daar verloren, dus we hadden wat goed te maken. Er waren door omstandig heden mensen uit ons team niet, dus moesten we Imme en Rein van de d3 vragen die speelde voor ons en hun wouden graag met ons mee doen dat vonden we fijn.

De vakken waren Jessie, Jacco, Zahra en Rachella en die begonnen in de aanval, de ander waren  Rik, Alwin, Bo en Imme, Rein stond wissel. De wetstrijd begon het ging meteen goed. Zahra wist dat de tegen stander van Rachella altijd voor bleef staan dus meteen de 1 aanval van ons ging goed. Zahra ging diep gooien en Rachella vangde hem Rachella scorde.

De 2 aanval ook goed we deden de 4-0. er stond en afvang en en aangeef dus score, Jessie maakte en doorloopbal en hele mooie dat was de 2-0 en ze scorde ook de 3-0 dus ze was goed bezig, ze waren allemaal aangegeven door Zahra. Toen was het rust.

De coach van ons zij Stefanie en Janneke (Stefan en Jan), hun zeiden dat we goed bezig waren maar de wetstrijd duurt nog lang dus blijf je best doen.

De scheids Joort blaaste op de fluit we moesten weer beginnen, Rein kwam er in. De 2 helf ging niet goed, we waren niet goed bezig. De tegenstander juist wel ze maakte gouw de 3-1. Kansen oven en weer maar er werd nog niks gescord. Ze gingen wisselen van functie en er werd 3-2 gemaak het werd heel spanend. De scheidsrechter zei nog een minuut. Iedereen zat spannend te kijke. Het was wel 3-2 maar als we de voor gaan gaan we de echt voor. En hij blies op zijn fluit iedereen was blij. Dus de d2 heb gewonnen met 3-2 tegen de maaskanters.

Groetjes van Rachella van Vliet,
teamreporter D2