Zondag: kraker tussen Synergo en DKC!

19 graden, een lekker zonnetje èn een korfbalkraker tussen Synergo 1 en DKC 1. Zondagmiddag vanaf 14.30 uur op het Synergoveld. 

Na een knappe derde plaats in de zaal (tweede) klasse, speelt Synergo 1 op het veld om het kampioenschap en promotie naar de (veld) tweede klasse. DKC staat op 14 punten, Synergo op 13. Winst is daarom cruciaal om de kampioenskansen in eigen hand te houden en DKC van haar eerste plaats af te stoten.

Synergo – DKC

Het is alweer de vierde keer dit seizoen dat Synergo en DKC elkaar treffen. De eerste veldwedstrijd ging nog (ruim) verloren, in de eerste zaalwedstrijd stond Synergo lang voor, maar gaf het de zege in de slotfase uit handen. In de laatste zaalwedstrijd was Synergo duidelijk de sterkste: 26-17. Voor beide ploegen stond er toen niets meer op het spel. Trekt Synergo de stijgende lijn in resultaten door?

Eet een patatje mee!

Synergo 1 en de vereniging Synergo willen de jeugd en de senioren graag meer bij elkaar betrekken. Om jeugdleden extra te stimuleren zondag ons eerste aan te moedigen, eten zij zondag gratis een patatje mee met ons eerste.

Voorprogramma

Synergo 4 speelt zondag om 11.30 uur tegen Furore 3 en moet winnen om op koers te blijven voor het kampioenschap. Synergo 2 ontvangt koploper Bep en krijgt de kans om zich al in een veel vroeg stadium praktisch veilig te spelen in de reserve tweede klasse (aanvang 13.00 uur).

Vrijdag en zaterdag

Ook op zaterdag is er weer van alles te beleven op ons eigen Synergoveld. Vanaf 9.00 uur (E4) tot 20.00 uur (Synergo 5) wordt er gekorfbald op ons veld. Voor het complete programma, zie Competitie & Training – programma. Vrijdagavond wordt er nog geklaverjast in onze kantine. Kortom: voor een weekend vol vermaak, moet je op het Synergoveld zijn!

Steun ons eerste in de strijd om het kampioenschap! Tot zondagmiddag 14.30 uur (of eerder) op het Synergoveld!

Oskar
Bestuurslid Technische zaken