Synergo 1, 2 en 4 sluiten zaalseizoen winnend af

Op een warme en zonnige zondag sloten Synergo 1, 2 en 4 het zaalseizoen 2013-2014 (dik) winnend af. 

Synergo 4 startte de zondag met een wedstrijd tegen BMC. Nadat de uitwedstrijd eerder dit zaalseizoen al dik was gewonnen (8-23), bleek BMC ook dit keer geen tegenstand te kunnen bieden. De uitslag 20-6 is wat dat betreft veelzeggend. Synergo 4 werd al eerder kampioen, maar kreeg vandaag pas de bloemen, taart en een dikverdiende kampioenstoespraak van TC-lid Sander Slagboom. Synergo 4, gefeliciteerd!

Synergo 2 moest winnen van DKC 2 om een kans te behouden op lijfsbehoud in de reserve tweede klasse. Er werd gewonnen van DKC, dik zelfs (18-11), maar helaas voor Synergo 2 won concurrent ADOS nipt van Ready, waardoor Synergo 2 alsnog degradeert naar de reserve derde klasse. Zonde, want een doelsaldo van slechts -5 en 11 punten geven aan dat Synergo 2 het niveau prima aan kan. Volgend jaar kampioen worden dus!

Synergo 1 kon het zaalseizoen ontspannen afsluiten tegen DKC 1. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel. Toch was het duel interessant, want over enkele weken spelen de ploegen weer tegen elkaar, maar dan op het Synergoveld. Op het veld zijn DKC en Synergo verwikkeld in een strijd om het kampioenschap en promotie naar de tweede klasse. Synergo was vandaag duidelijk te sterk voor de ploeg uit Delft en won met maar liefst 26-17. Op 30 maart volgt de veldwedstrijd tegen DKC. Synergo 1 sluit het zaalseizoen af op een meer dan nette derde plaats in de tweede klasse met achttien punten.

Zaterdag

Zaterdag kroonde onze F4 zich tot onze vierde zaalkampioen. Daarnaast waren er overwinningen voor de A1, B1, C2, F1 en F3. De F2 speelde knap gelijk (8-8). Verder waren er waarschijnlijk al veel Synergo-ploegen bezig met het veldseizoen en het lenteweer, want verloren werd er door S3, S6, S8, S9, de A2, C1, D1, D3, E2, E3 en E4.

Tot op het veld!

Oskar
Bestuurslid Technische zaken