Synergo teamfotowedstrijd

In september van het vorige jaar hebben we een fotowedstrijd uitgeschreven. De teamfoto’s zijn zoals genoemd beoordeeld op originaliteit, spontaniteit en natuurlijk dat het team zo volledig mogelijk is vastgelegd.

De beloning een taart voor het beste jeugdteam en een taart voor het beste seniorenteam. Het juryberaad heeft lang geduurd, zoals altijd, of misschien wel iets langer dan dat. Het was natuurlijk ook zeer moeilijk. Ten eerste willen wij iedereen bedanken voor hun enthousiaste inzendingen. De inzendingen waren divers en van erg hoge kwaliteit. Niet altijd in de vorm van een heuse teamfoto, maar des te leuker voor het nageslacht. De foto’s van de winnaars blonken niet alleen uit in originaliteit, spontaniteit, maar ook in compositie, belichting en plezier dat ervan uitgaat.

Over de uitslag kan uitgebreid worden gecorrespondeerd. De winnaars kunnen via een e-mail naar ict@synergo.nl laten weten wanneer zij de taart in ontvangst willen nemen. Onderstaand de uitslag en bijbehorende foto’s. Op de website onder teams zijn alle foto’s te vinden. Mochten jullie nog geen teamfoto bij je team hebben, kan je die alsnog insturen. Graag zelfs!

Bij de senioren is de uitslag:
1e plaats S4
2e plaats S1
3e plaats S2

Bij de jeugd is de uitslag:
1e plaats E3
2e plaats C2
3e plaats D3

S4
S4

S1
S1

S2
S2

E3
E3

C2
C2

D3
D3