Top weekend voor Synergo-selectie!

Synergo 1, 2 en 4 wonnen hun wedstrijden dit weekend. Floor (uit 1) doet verslag.

Afgelopen zaterdag speelde het eerste tegen Gemini. Lastig, want twee van onze toppers zijn geblesseerd, de blessure van Dirk is gelukkig van korte duur maar de blessure van Fabian, die zijn pink heeft gebroken, zal helaas langer in beslag nemen.

Gemini had al een aantal goede wedstrijden gespeeld en heeft al haar vorige wedstrijden meegedaan om de winst. Afgelopen zaterdag zijn zij daarentegen geen enkel moment in de buurt van de winst geweest. De invallers deden hun werk naar behoren en hielpen het eerste aan een klinkende overwinning: 16-7.

Op zondag mocht het 4e aantreden tegen de hekkensluiter van de poule. Anne had er zes, David was de tel kwijt en het publiek begon al in de eerste helft om de 20 te roepen, kortom: 28-5.

Het tweede had een belangrijke ‘4-punten wedstrijd’. Oskar moet een geweldige wedstrijdvoorbereiding hebben gehad want z’n eerste balcontact was meteen raak middels een afstandschot. De wedstrijd ging gelijk op, waarbij Synergo constant een gat van twee punten kon behouden. Pas aan het eind van de wedstrijd kon Rohda langszij komen. Op wat hachelijke momenten na wist het tweede de overwinning toch uit het vuur te slepen middels een goede actie van Harryt, die werd
verzilverd door een strafworp van Dennis en vervolgens een afstandschot van diezelfde Dennis.

Floor