Synergo E5 was bij OVVO 1

Afgelopen zaterdag, 15 december, mocht de E5 dan eindelijk oplopen bij OVVO 1. 

Om 19.00 uur was iedereen bij OVVO aanwezig en werd er uitleg gegeven over wat er allemaal ging gebeuren. Alle kinderen waren zenuwachtig. Nadat de ouders naar de tribune gingen, mochten de kinderen de zaal in. Daar werd flink gedanst op het liedje ´Gangnam style´. Na het laatste fluitsignaal van OVVO 2 – KVS 2 mochten de kinderen naar de overkant van de hal om alvast de spelers te bestuderen. Ondertussen ging het dansen door. Vooral Eva en Marijn, zo die kunnen dansen zeg!

Het moment…

Toen was het dan zover, de spelers van HKV/Ons Eibernest kwamen naar de kinderen en Job sprong een gat in de lucht toen hij met ´de reus´ mocht oplopen. Marijn mocht als eerste, ze liep met nummer 1. Toen Ritchy aan de beurt was gaf hij een harde high five aan Miray, dat zag er echt stoer uit. Voor Anna was het natuurlijk het spannends, want het was eigenlijk haar team niet eens! Toen ze met z’n allen op een rijtje voor de spelers van HKV stonden werden ze voorgesteld. Het was de bedoeling dat ze een stapje naar voren deden en zwaaiden, maar dat was toch wel erg spannend. Alleen Yara durfde het aan om een stap naar voren te doen.

Rust

In de rust van de wedstrijd mochten de kinderen laten zien hoe goed ze al kunnen schieten. Super deden ze het. Marijn liet ook nog een doorloopbal zien en natuurlijk werd die gescoord! Na de rust kregen de kinderen nog wat lekkers om de wedstrijd uit te kijken.

Het werd uiteindelijk 21-15 voor OVVO en dat was natuurlijk groot feest!

Groetjes,
Raquel en Gina.

 

 

Zie ook:

Foto´s oplopen Synergo E5 bij OVVO 1