E3 verliest 2e helft in Huizen

De E5 speelde afgelopen zaterdag in en tegen Huizen.

Afgelopen zaterdag hadden we met de E3 in Huizen een teleurstellende wedstrijd. We kwamen 1-0 voor en met rust was het 2-1 aan onze zijde. Toen begon er een sprookje en niet met zwavelstokjes maar van ”het meisje met de staartjes”. Binnen 10 minuten had de tegenstander er 5 in de mand en stonden we op een flinke achterstand. Na goed verdedigend werk van Pleun in het laatste kwart werd de plaaggeest gelukkig beteugeld. Iedereen deed echt super z’n best en zelfs Joey heef voor het eerst in het seizoen gescoord. En wel drie keer in deze wedstrijd dus die achterstand is echt ingehaald.

Uiteindelijk werd het 7-4 en met strafworpen 1-1 (ook deze treffer van Joey!)

Gezien de hoeveelheid loopwerk in een iets te warme zaal mag het een compliment zijn dat de E3-ers zijn door blijven knokken tot het einde.

Verslag van Erwin Luijendijk (teamouder E3)