Het weekend van de krakers

Koplopers Synergo 1, de A1 en de E2 spelen dit weekend tegen hun naaste belagers. Een belangrijke stap op weg naar het kampioenschap kan worden gezet… 

Synergo E2

De E2 is bezig met een super seizoen. Het spel van het nog jonge team gaat zienderogen vooruit. Zaterdag komt RDZ E1 uit Zeist op bezoek in De Dreef. De E2 heeft 9 punten uit 5 wedstrijden, RDZ heeft er eentje minder. De afworp is zaterdagochtend om 10.15 uur. Daarvoor kom je zeker wat vroeger je bed uit!

 

Synergo A1

De reeks overwinningen van de A1 begint monsterachtige proporties aan te nemen. De teller staat nu op zeven op een rij. Zaterdag gaat het er echt om, want dan speelt de A1 tegen VIKO, dat tot dusver ook al zijn zaalwedstrijden won. Doelsaldo: +11 voor Synergo tegenover +19 voor VIKO. Een overwinning brengt de A1 helemaal alleen aan de top. De afworp is om 12.30 in Vianen.

Synergo 1

Het weekend wordt afgesloten met het duel tussen Synergo 1 en BMC 1. Synergo 1 gaat fier aan de leiding met 10 punten uit 5 wedstrijden, de maximale score dus. ADO volgt op 3 punten, BMC op 4. Een overwinning brengt het gat tussen Synergo en BMC naar 6 punten. De F3 en F4 zijn present zondag, jij ook? De scheidsrechter fluit zondag in om 14.30 uur.

 

Programma en standen

Bekijk het programma voor komend weekend.
Bekijk de standen van alle Synergo-teams.