De avonturen van Synergo 3

Deze website in de gaten houdend viel mijn oog op de verslagen. Zo leek het mij leuk om jullie eens te verwarmen met een berichtje van S3. Ook wel bekend als zaterdag 1.

Na 2 spannende wedstrijden hebben wij de koppositie weten te bemachtigen wat natuurlijk niet ongenoemd mag blijven!

Met 13 man sterk (jawel, 6 heren, 7 dames) troffen wij afgelopen zaterdag Telstar 4. Ook zij wisten de afgelopen wedstrijden punten te pakken en hadden een aardig doelsaldo. Het beloofde dus een pittige wedstrijd te worden in de strijd naar het kampioenschap.

Fuuuut, de wedstrijd begon. Gesteund door een volle tribune gingen we op weg naar de overwinning. De eerste helft verliep moeizaam. Beide teams gaven geen onnodige kansen weg en de scores gingen gelijk op. Wie de goals maakten mag joost weten. Ik herinner mij nog wat gijs-balletjes en een heerlijk schotje van Ingrid. Met een magere stand van 5-5 gingen we de rust in. Na wat wissels begonnen we aan de 2e helft. De aanvallen werden langer en stukje bij beetje wisten we te scoren. Een kwartier voor tijd leek het even mis te gaan. Telstar scoorde 3 maal achter elkaar makkelijke schoten. Gelukkig gaven we niet op en zette de achtervolging in. Kort voor tijd scoorde Erik de gelijkmaker 10-10, waarna Gijs nog een stip wist te versieren..

Sander, Gijs weet ook hoe het voelt om deze te nemen, hij legde hem er gewoon in!

Met nog een paar minuten op de klok was het zaak om de wedstrijd uit te spelen. Spanning en sensatie alom. Er werd lang gespeeld en ook de verdediging wist het dicht te houden. Fuuuuut, de wedstrijd was afgelopen. Toch? Ja! Gewonnen! 11-10. Wat hebben we er voor geknokt met z’n allen!

Scores:  Erik 2, Gijs 2, Ingrid 2, Mats, Lizet , Arjan, Malou, Robin? Zoiets.

Supporters, heel erg bedankt! Vanaf april kunnen jullie ons sparen bij de Hoogvliet 😉 We zien jullie graag weer verschijnen bij de volgende thuis wedstrijd: 8/12 om 16.45uur tegen Woudenberg 3.