Ronde twee: 19 punten

De tweede ronde leverde Synergo 19 punten op. Synergo 1 won in Tilburg van Melmac aan gaat aan kop.

Bij de jongste jeugd blijven de F1 en F2 ongeslagen. De F2 won met 6-4 van Victum, de F1 met 7-3 van Viko. Nog geen overwinning, maar wel progressie bij de D2: er werd met 8-3 verloren van TZ. De eerste overwinning komt er aan! De eerste jeugdteams waren verder goed op schot: de C1 en B1 scoorden 14 keer (C1 won met 14-8 van Koveni en B1 met 14-9 van DVO) en de A1 12 keer (11-12 overwinning tegen TZ).

De seniorenteams blijven helaas veelal nog even hangen in de categorie met-een-punt-verschil-verliezen. Het overkwam het achtste, het zesde, het vijfde en het tweede afgelopen weekend. Het tweede kreeg nog een ultieme kans vanaf de tweeënhalve meter in de laatste minuut, maar koos er voor solidair zijn met de andere seniorenteams. Wel overwinningen bij de senioren voor S3 en S1: zij gaan aan de leiding in hun poules.

De competitie-pagina’s op de website zijn aangepast. Op de programma-pagina vind je nu ook de vertrektijden en scheidsrechters. Verder worden de pagina’s niet meer in een nieuw venster geopend. Komend weekend staan er weer 22 wedstrijden op het programma. Zaterdag wordt er van 9.00 tot 18.00 uur in De Dreef gespeeld.

Programma, uitslagen en standen
Bekijk het programma voor komend weekend.
Bekijk de uitslagen van afgelopen weekend.
Bekijk de standen van alle Synergo-teams.