Kangoeroes in de zaal

Zowel de jeugd als de senioren zijn inmiddels al weer een tijdje aan het trainen in de zaal en ook de eerste wedstrijdweekenden zitten er op. Dat betekent dat ook de Kangoeroes van Synergo begonnen zijn in de zaal. Wegens drukte helaas niet in de Dreef, maar op zaterdagochtend van 11.00 tot 12.00 in de gymzaal aan de Laan van Chartroise.

Op dit moment zijn er drie Kangoeroes. Famke, die als dame super stoer meedoet en zeker niet onderdoet voor de jongens; Felix, die al heel goed kan schieten en dan ook bijna alles scoort en Sven, die heel hard kan rennen en ook erg goed is in gek doen. Naast overgooien, tikkertje, schieten, tik-tak-boem’en, slalommen, fopballen, lummelen en onderhands scoren in de basket, zijn de Kangoeroes ook gek op verhalen vertellen, spelen met pittezakes en de limonade in de pauze. Bovendien kunnen ze tot tien tellen in het Engels! En geloof het of niet: iedere training beginnen we met een (vrijwillige!) warming-up van het rennen van minstens drie rondjes op volle snelheid rond de hele gymzaal. Hiermee zijn de Kangoeroes vermoedelijk het team met de beste warming-up van heel Synergo!

Natuurlijk zijn meer Kangoeroes altijd welkom. Het zou leuk zijn als we ons Kangoeroeteam dit jaar nog kunnen uitbreiden met een paar kinderen. Broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes van korfballende kinderen en alle andere kinderen in de leeftijd van 5 of 6 zijn meer dan welkom. Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen? Neem gerust  contact op met de nieuwe ledencoördinator, Rita Merten, 030 – 243 50 22, 06 – 24 12 53 77. Voor meer informatie over de Kangoeroes, zie: http://synergo.nl/kangoeroe-klup/.

Ook namens Marieke,

Anne

Hierbij een kleine sfeerimpressie van de Kangoeroe trainingen: