Klaar voor de start?!

De oefenperiode zit er op. Zaterdag barst de zaalcompetitie los!

Zaterdag en zondag stonden er voor bijna alle teams oefenwedstrijden gepland.

De A1 won dik van derde klasse-kampioen MIA A2: 20-5. MIA kon enkel toekijken en zien hoe Synergo een schotpercentage haalde van bijna 25%! De uitslag op het scorebord werd voor de zekerheid vereeuwigd (zie foto). Kampioen in de zaal?!

De B1 bood meer dan goed partij aan MIA B1. De B1 ging zelfs rusten met een verdiende 1-4 voorsprong! Na de pauze kon de coach van MIA B1 – met de nodige kennis van zijn oude spelers – het een en ander rechtzetten. Het leidde tot een 8-6 overwinning voor MIA. De B1 kon met opgeheven hoofd weer naar Utrecht en de coach van MIA haalde opgelucht adem.

S3 boekte een knappe zege op tweede klasser MIA 3: 15-9. S5 verloor net van MIA 5 (11-9) en S6 deed het niet slecht tegen het hoger spelende MIA 6: 20-11.

Op zondag verloren Synergo 1 en 2 van DOT uit Oss. Beide ploegen speelden een aardige wedstrijden tegen tegenstanders die in de competitie respectievelijk een en twee klassen hoger spelen. Synergo 1 verloor met 15-19 en Synergo 2 met 13-16.

Uit de wandelgangen

De D1 heeft aardig gespeeld tegen MIA D1 en verloor met 6-2. De E2 won dik van MIA E3: 7-0. De E1 verloor van MIA E2 en kan zich volgende week revancheren tegen MIA E1. De F-jes hadden het ook lastig in Amersfoort en verloren met grote cijfers. De C1 stond in de rust flink (9-3?) voor tegen MIA C2. Einduitslag is hier niet bekend.

Oskar