Nieuwe kledingleverancier: Muta Sport

Synergo heeft een nieuwe kledingleverancier; Muta Sport.

Muta Sport is de leverancier van ruim 1/3 van alle Nederlandse korfbalclubs. De belangrijkste redenen om over te stappen zijn de schaalgrootte van Muta Sport, de mogelijkheid voor een speciaal voor Synergo ontworpen kledinglijn, de bereikbaarheid/communicatie, de mogelijkheid voor leden om kleding te passen en de sponsoringmogelijkheden. De komende weken gaan we de samenwerking met Muta Sport opstarten. Houd de website in de gaten voor meer nieuws!

Overgangsperiode

De komende weken is een overgangsperiode en deze is als volgt: de webshop is tijdelijk offline en alle tot woensdagochtend 29 augustus uitstaande bestellingen worden nog uitgeleverd. De bestellingen die niet meer voorradig zijn, plaats in op een bestellijst. Hiervan brengen we de leden per email op de hoogte. De huidige voorraad shirts komt vanaf heden in het beheer van Synergo.

Nieuwe bestellingen

Alle nieuwe bestellingen kunnen tijdelijk geplaatst worden door een email te sturen naar kleding@synergo.nl. Levering van shirts wordt pas gedaan na contante betaling of na overmaking van het bedrag naar de penningmeester.

Tot slot

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik ze graag.

Namens het bestuur en de sponsorcommissie,
Mascha.
(030) 670 00 08

 

Zie ook:

Synergo-shirts
kleding@synergo.nl