Synergo, dat zijn wij!

Gisteren sloten we het seizoen 2011-2012 af met een mooie groep leden op de ALV.

Maarliefst 54 nieuwe leden, bijna volledig gebruik van veld en zaal en gesprekken met gemeente over uitbreiding, trainers voor bijna alle seniorenteams, een vrijwilligersfeest georganiseerd door ouders, een topkamp en succesvol schoolkorfbaltoernooi. Kampioenschappen van S8, D1, E4, C2, S3, B2 (meerdere keren), OVVO 2 (met Ilse), de grootste overwinning van 17-0 van de D1, 10 seniorenteams, 14 jeugdteams, midweek, groeiende recreantengroep. Grote schrik om en voor Peter en Inge.

Vernieuwde statuten, huishoudelijk reglement, en een boekjaar per kalenderjaar. Een groot openstaand saldo van de kantinebriefjes en de contributie, bowlen met de jeugdtrainers. Discussies over herbezinning, sociale contributie, het tassenrek is er nog steeds niet en een van de betere spandoeken met ‘stuurlui hier’.

Ook de Facebook-activiteit groeit. En natuurlijk de jeugd. En met Lizzie de combinatiefunctionaris gaan we daar nog een stap verder in zetten. En met behoud voor zowel S1 als S2. Op het 2e niveau spelen blijft essentieel. De selectie heeft er eerste met Klaas en Marc en later met Eric Grendel hard voor geknokt het hele jaar. En gelukkig met een goede afloop in de 2e helft veld. Eric, wederom bedankt voor je ‘interim periode’.

En dan Jan Willem Wind. Kampioen geworden dit jaar. Jij bent al jaren en jaren een krachtige kracht op de achtergrond. Super gedaan en super dat je ook dit jaar weer trainer wilde zijn. En dan Marc. Dit jaar was je laatste jaar als betaalde trainer van selectie 2. Je bent ongelooflijk zichtbaar, en ook een echt clubmens, je stimuleert, maakt plezier en bent er altijd. Ik ben, we zijn heel blij dat je volgend jaar er ook bent. Het feest Synergo reikt uit was heel erg leuk. Met je feestcrew heb je laten zien wat goede promotie en een smartlappenband kan doen op een avond. Dank je wel!

En verder

We namen ook afscheid van Femke van Hemert en Ineke Hoogewoning uit het bestuur. Met een speech en voor beiden een lied (zie Facebook-groep), dat overigens uit volle borst werd meegezongen door de hele zaal!

At Voogt is 50 jaar KNKV-lid en nam bloemen, speld, een oorkonde en onze woorden in ontvangst. At blijft ook volgend seizoen actief als begeleider van jeugdscheidsrechters. De Beker van Verdienste ging dit jaar naar de bondscheidsrechters. Zij fluiten week in week uit wedstrijden voor Synergo. Komend jaar gaan we actief verder met het werven en opleiding van nieuwe scheidsrechters.

Synergo dat zijn wij

Synergo is een sociale club. Op de ledenvergadering gisteren zei een van de ouders ‘Het is vanavond een warm bad’. Dat onderschrijf ik van harte. Er zit een enorme potentie in de club. Bestuur, commissies, teams, leden en ouders zullen we nog meer met elkaar verbinden door in gesprek te gaan over verwachtingen en afspraken binnen de club en het eigen team. Ook om alle activiteiten die we willen doen te kunnen realiseren. We zullen de activiteiten en taken goed in beeld zetten en prettig vindbaar laten zijn. Zodat leden makkelijker een keuze kunnen maken voor hun verenigingsbijdrage. We zullen leden en teams persoonlijk benaderen voor kleine(re) taken en deze hun eigen invulling laten geven binnen de kaders.

In het jaarplan kun je alle plannen vinden. Lees ze door als je aan het strand ligt en denk mee. Heb je ideeën, laat het weten. Na de ALV gisteren kwamen al 4 leden naar me toe met een initiatief waar ze zich voor in willen zetten.

Vakantie? Vakantie!
– Er wordt op de donderdagavond door getraind, de zomeravondtrainingen. Voor iedereen.
– De teamindelingen senioren volgen
– Het zoeken naar trainers
– Bestuur en commissies zetten het begin van het nieuwe seizoen startklaar

Een hele fijne vakantie alvast voor iedereen. En, tot op het veld of Facebook!

Namens het bestuur: Eva, Jan, Oskar en Sander Harskamp
Anne.

Zie ook:

Overzicht van de Beker van Verdienste