€ 801,75 voor rommel!

Rommel, daar houd ik helemaal niet van. Behalve op de 3e zaterdag in september. Dan rommelt Synergo’s rommelteam er op los. Al vanaf donderdag worden tafels in de U gezet en volgestapeld met rommel. Rommel die vorig jaar is gekocht en nu weer nieuwe rommel is geworden. Rommel, die helemaal geen rommel blijkt te zijn!

Tenminste, dat leiden we af uit de mooie opbrengst van de jaarlijkse rommelmarkt van Synergo: maar liefst 801,75 euro leverde deze op! En, hij leverde ook geen rommel op voor kinderen in Roemenie en andere landen: al het speelgoed dat over is, is die kant opgegaan. Er zit volgende week dus ergens een klein meisje met jouw barbiepop te spelen. Dat is weer een mooie maatschappelijke bijdrage die we leveren. De niet verkochte rommel ligt nu echt rommel te wezen op de vaalt.

rommelaars_synergo2011

Alle rommelaars enorm bedankt voor alle uren van sorteren, klaarzetten, verkopen en weggooien van die rommel. Wat een mooi resultaat!

Bloembollen

De volgende actie komt er binnenkort aan: we gaan bloembollen verkopen! 30% per bestelling gaat naar de club. Je stopt ze voor 1 december in de grond en geniet er daarna het hele voorjaar van. Wie de mooiste foto van zijn uitgekomen bloembollen opstuurt, wint de kosten van zijn bestelling weer terug. Ik zeg: kopen die bollen!

Anne de Roos.

 

Zie ook:

Activiteiten Synergo