Winnaars schoolkorfbal groepen 3 t/m 5

OBS Voordorp 2 (groepen 5), Wittevrouwen 5 (groepen 4) en OBS Voordorp 6 (groepen 3) hebben het schoolkorfbaltoernooi gewonnen voor de groepen 3 t/m 5. OBS De Koekoek wint de sportiviteitsbeker.

schoolkorfbal20110520-1 schoolkorfbal20110520-4 schoolkorfbal20110520-2
     

Dit jaar zat het weer goed mee. De verwachtingen waren zelfs fantastisch. En dat was het ook zeker; het weer en het toernooi. Zoveel kinderen, leerkrachten en ouders/familie op het veld. En er werd ook zo goed korfbal gespeeld!

Samen sportief

De sportiviteitsbeker gaat dit jaar naar OBS De Koekoek. Helaas was deze school al weg bij de prijsuitreiking, maar de beker zal alsnog bij de school worden bezorgd.

schoolkorfbal20110520-3

Finale groep 5        Uitslag
OBS Voordorp 2    –  Cleophas 3   1-0
         
Finale groep 4        
Wittevrouwen 5 Wittevrouwen 2      4 -2
         
Finale groep 3        
OBS Tuindorp 11 OBS Voordorp 6   2 -3
         

Provinciaal schoolkorfbaltoernooi 28 mei

De Regenboog 1 neemt zaterdag 28 mei deel aan het Provinciaal toernooi. De organisatie van dit toernooi is in handen van korfbalvereniging MIA te Amersfoort. Kom onze Utrechtse winnaar aanmoedigen! Het toernooi start om 10.00 uur.

Vrijwilligers, vele vrijwilligers

Wij willen Rob Wallenburg en zijn collega’s van sporthal De Galgenwaard weer hartelijk danken voor hun medewerking. Wij zijn ieder jaar weer heel blij dat wij bij jullie al ons materiaal kunnen lenen. Zodra we weer in de buurt zijn, zullen we gebak meenemen en nog even gezellig een bakje koffie bij jullie komen drinken.

Johan van Kooten Niekerk haalt samen met George altijd het materiaal op bij de Galgenwaard. Ook Bep en haar collega willen wij weer hartelijk bedanken voor de verzorging als onze EHBO. Janwillem en George zijn ieder jaar bereid om weer te helpen met het uitleggen van de velden. Ook een extra bedankje aan Ali en Gerrit Harskamp. Zij zijn al jaren onze vaste krachten bij het patat bakken en het uitdelen van alle pannenkoeken. Een hele grote klus! Zij mogen dit jaar zeker even extra in het zonnetje worden gezet, want twee grote schoolkorfbaltoernooien en een Kangoeroedag vlak achter elkaar was toch een hele uitdaging.

schoolkorfbalcommissieVerder alle vrijwilligers bedankt; barmensen, pannenkoekenuitdelers, de soepmaker, de sponsor en alle scheidsrechters. Hierbij vooral een groot dankjewel aan alle Synergo-jeugdleden die ons dit jaar zowel bij de trainingen aan de scholen als op het toernooi zelf als scheidsrechter enorm hebben geholpen.

Zonder jullie was dit niet gelukt. De eerste nieuwe jeugdleden hebben zich aangemeld en dit succes hebben we toch mooi met z’n allen bereikt. Ik hoop dat jullie ook allemaal weer meegaan op kamp en dat we dan weer net zulk mooi weer hebben en net veel plezier.

De Synergo-jeugd groeit en dat is meer dan welkom!

Namens de schoolkorfbalcommissie,
Ineke

Meer informatie

Foto’s schoolkorfbaltoernooi groepen 3-5
Foto’s schoolkorfbaltoernooi 2011 6-8
Kangoeroedag 14 mei 2011 (groepen 1 en 2)
Oude schoolkorfbaltoernooien
Korfballen voor Kangoeroes (5 of 6 jarigen)
Interesse in korfbal?
– Schoolkorfbalcommissie