Kampioen nummer vier: de B2!

Zaterdag was er taart en bloemen voor de B2. Een dikverdiende 7-3 overwinning op nummer twee Victum betekende het kampioenschap!

Vorig jaar had de B2 in nagenoeg dezelfde samenstelling het nog erg moeilijk. Dit jaar zijn ze vooralsnog het enige Synergo-team dat nog geen puntverlies heeft geleden! De doelcijfers zijn veelzeggend: 37 keer gescoord en nog maar 12 tegen. Gefeliciteerd! Foto´s van de laatste wedstrijd staan in het fotoboek.

b2

Voor de seniorenteams was het een zwaar weekend. Synergo 1 won zaterdagmiddag eenvoudig van Melmac, maar daarmee was het meeste kruit al verschoten. Synergo 2, 3, 4, 5, 6 en 8 verloren. Soms nipt (S2 met 16-15, S5 met 9-8) en soms ruim. Snel vergeten en in de zaal weer opnieuw beginnen!

De A1 speelde een aardige wedstrijd in Driebergen en speelde met 9-9 gelijk. Opluchting, want de A1 kwam terug van een achterstand, maar ook teleurstelling `want er had meer ingezeten´. Vreugde verder bij de B3, want de 3-1 overwinning op Dos betekende de eerste overwinning van dit seizoen!