Gezellige Kangoeroedag in Huizen

Afgelopen weekend waren er geen officiële competitiewedstrijden meer. Er waren nog beslissingswedstrijden en er werd op het Synergoveld ineens door allerlei ouders gekorfbald, maar de meeste teams waren toch wel echt klaar. Zo niet de Kangoeroes: die hadden zaterdag nog een grote sport- en speldag in Huizen.

Het begon natuurlijk al goed, want de zon scheen en dat is toch wel een van de belangrijkste voorwaarden voor een gezellige dag. In Huizen aangekomen, bleken er wel bijna 100 Kangoeroes uit het hele land samengekomen te zijn. Wat een opkomst! Voor Synergo waren Anniek, Rick, Kirsten, Willemiek, Maaike, Casper en Esmee aanwezig.

Alle Kangoeroes deden mee met het spelletjesparcours. Er moesten geldzakjes gesmokkeld worden langs gevaarlijke circusleeuwen, de was werd opgehangen (op een springkussen!) en natuurlijk werd er ook met ballen gegooid. Alle kinderen veranderden in circusdieren en -clowns, want je kon ook geschminkt worden. Natuurlijk was er ook voor iedereen een ijsje, lekker!

KV Huizen heeft er alles aan gedaan om er een superdag van te maken. Begeleiders Lizet en Rita keerden moe, maar voldaan met alle Kangoeroes en hun ouders weer terug naar Utrecht.