‘Mooi weer en dikke winst’ voor de C3

Wedstrijdverslag C3. Met een brede glimlach gingen de C3-spelers het veld op. Maar bij het fluitsignaal verstrakten alle gezichten.

c3Isolde, de aanvoerster van vandaag, nam de bal uit. Al snel volgde het eerste doelpunt. Door Jari’s peptalk (‘vecht als leeuwen vandaag’) volgden snel doelpunt twee en drie. Intussen was er gewisseld van vak en functie en stond het vak van Tresja in de aanval. Zij was ook degene die het vierde doelpunt scoorde. Ruststand: 4-0.

Even bijkomen, daarna weer volle kracht vooruit. Na het vijfde doelpunt volgde helaas een tegendoelpunt. Gelukkig stonden Stefan, Zarah, Heleen, Ruth en Charlotte aan de kant om ons te motiveren met de wave. Anne scoorde vervolgens doelpunt zes. En Jort scoorde doelpunt zeven. Tot slot nog een goal van de Thomas en de wedstrijd was ten einde.

Gewonnen! Dankzij peptalks, motiverende waves, aanmoediging van de kant (“We hebben de O, we hebben de U, we hebben de R; ONUR!”) (???), en bovenal keiharde inzet. Goed gedaan en bedankt allemaal.

Onur en Floor.

PS. Sorry, iets langer dan de bedoeling was.  

1-0 Onur
2-0 Thomas
3-0 Anne
4-0 Tresja
5-0 Onur
5-1 RDZ
6-1 Anne
7-1 Jort
8-1 Thomas