D1 kampioen!

De D1 behaalde een klinkende 8-2 overwinning op Victum en is kampioen! Er waren ook overwinningen voor de A1, C3 en E1.

De D1 startte het zaalseizoen niet goed, want de eerste wedstrijd ging meteen verloren (5-4 tegen nummer twee Ter Leede). Daarna volgde echter overwinning na overwinning, met als hoogtepunt de 1-6 in de return tegen Ter Leede. D1, gefeliciteerd!

In de sfeervolle Dreef waren er verder overwinningen voor de E1, C3 en A1. De E1 was wel weer eens toe aan twee punten en kreeg die tegen Revival (6-3). De C3 speelde een weergaloze eerste helft (6-0). Toen had de C3 al zijn kruit verschoten, want na rust scoorden ze niet meer (eindstand 6-1).

De A1 tenslotte, schoot uit de startblokken tegen De Corvers. Binnen tien minuten stond het 4-0. Corvers kwam echter terug en ging rusten met een voorsprong. Na de pauze ging het gelijk op, maar de A1 was net iets beter. Eindstand: 11-10.