Is korfbal dan zo groot?

Dat vroeg Toine van Peperstraten toen ik op het podium zat tijdens het Sportgala 2009. Jullie hebben het vervolggesprek kunnen lezen. Ik won eindelijk weer eens een wedstrijd! Wat mij betreft was het zelfs 4-2, omdat ik de woorden gemengd douchen heb weten te vermijden…

anneroosOnze nominatie voor ‘Sportvereniging van het jaar’ was volgens mij vooral ook omdat er eindelijk weer eens een korfbalclub van zich liet horen tussen al het roei-hockey-atletiekgeweld in Utrecht. En terecht. We waren aanwezig met een mooie afspiegeling van de club en de maatschappij. Een vraag als ‘is korfbal dan zo groot?’ geeft wel weer aan dat we met zijn allen wat te doen hebben aan naamsbekendheid van sport en club.

We zijn goed op weg als club. Het bestuur maakte de tussenstand op tijdens de inloopavond op 25 januari 2009. We hebben ons beleidsplan doorgenomen en bijgesteld. We boden die avond aan de leden ook de mogelijkheid om eens van gedachten te wisselen met het bestuur. Over kritische punten, complimenten of om vragen te stellen. Een van onze doelstellingen namelijk is zichtbaar en toegankelijk te zijn. We konden alle tijd besteden aan ons beleidsplan; er waren geen leden die binnenliepen.

Toch zijn we benieuwd wat jullie ideeen en wensen ten aanzien van de toekomst van onze club zijn. Mail ze naar bestuur@synergo.nl en we reageren. Ik krijg wel eens feedback dat we geen beleid lijken te hebben of dat het onduidelijk is wat we voorstaan. Spreek een van de bestuursleden aan en vraag ernaar. Alles kan natuurlijk altijd beter en sneller. Wij vinden dat we mooie stappen aan het maken zijn. Ik spreek jullie graag persoonlijk verder.

Anne.