Vier keer winst voor Synergo-jeugd

De zaterdag leverde vier overwinningen voor de Synergo-jeugd op. De A1, B1, C3 en D1 wonnen. Een gelijkspel was er voor de A2 en D2.

De jongste jeugdploegen kwamen net te kort. De F1 verloor met 5-3 van De Meeuwen, de E2 met het kleinst mogelijke verschil van Woudenberg (2-1). De D2 pakte zijn tweede punt tegen Animo, wat een stuk hoger op de ranglijst staat! De D1 speelde volgens coach Bram een “rare wedstrijd” tegen VIKO. Een kwartier voor tijd stond het nog maar 2-0, in het laatste kwartier kwamen daar nog vier doelpunten voor Synergo en eentje voor VIKO bij (eindstand 6-1).

De C3 is al tijden goed op dreef en won zaterdag met 4-6 van koploper Ter Leede! Dat betekent dat de C3 nu samen met Ter Leede en Kesteren aan de leiding gaat! Hartstikke goed! De C1 kwam te kort tegen Dalto (4-7) en de B2 verloor van DOC (2-7).

Synergo B1 speelde zijn – tot nu toe – beste wedstrijd van het seizoen. Directe concurrent Animo (zes punten uit vier wedstrijden, tegenover vier uit vier voor Synergo) werd gedeklasseerd en op een 5-12 nederlaag getrakteerd. De verdediging zat potdicht en pas na een 1-8 achterstand in de tweede helft kon Animo wat eretreffers maken. Een uitgebreid verslag volgt later deze week.

De A2 pakte een punt tegen VIKO (5-5). De A1 speelde een niet al te beste wedstrijd tegen Viking, maar ging desondanks met de twee punten naar huis (7-8).

Volgende week: een nieuwe ronde en nieuwe kansen!

Uitslagen, standen en programma
Klik hier voor de uitslagen.
Klik hier voor het volledige programma.
Klik hier voor de standen van alle Synergoteams.