Hij kan zomaar vallen

Maandag 12 oktober belden acht selectiespelers tussen 19.30 – 21.30 uur zo’n 120 Synergo-leden en donateurs op. En dat deden ze op persoonlijke en wervende wijze. Maar liefst een op de drie leden zei ‘ja, ik doe mee met de lotto’!

Dat levert Synergo dit jaar 600 euro op. Per jaar krijgt Synergo 5% van de omzet van de spelende Synergo abonnees. Daarnaast kregen we nog 90 euro aan donaties binnen. Met dit geld kan de trainerscursus voor de jeugdtrainers starten!

Ik noem graag nog even onze succesvolle bellers: Astrid, Ilse, Manon, Floor, Arjan, Gijs, Jeroen en Anne. En ze werden echt fanatiek. Wat een scorelijstje bijhouden al niet doet voor creativiteit in het overhalen van de persoon aan de andere kant van de lijn. De kersverse abonnees kregen ook nog een vraag voorgeschoteld: wie is de trainer van S1? Hoe heet de supportersclub van Synergo? of het altijd moeilijke; welke speler had laatst een blindedarmontsteking? De lotto stelde vijf super lotto prijzen ter beschikking voor de winnaars.

Astrid, Ilse, Manon, Floor, Arjan, Gijs, Jeroen en Anne, enorm bedankt. En nieuwe abonnees, houd de Lottoballen in de gaten! Wie weet word je binnenkort miljonair!

Anne.