Wisselende resultaten Synergo-teams

De Synergo-teams, die nog in actie kwamen, presteerden wisselend. Synergo A1 werd zaterdag de vierde Synergo-kampioen door met 10-3 van Dalto te winnen!

De A1 trof in Dalto een matige ploeg, die voor rust helemaal niets in te brengen had (1-7). In de tweede helft waren de spelers blijkbaar al met hun hoofd bij de taart, want die eindigde in 2-3. ’s Avonds volgde de huldiging in de Synergo-kantine.

Synergo 2 speelde zaterdagavond in Arnhem. Het tweede won met 13-16. Het verslag van deze wedstrijd vind je hier.

Synergo 4 won op zondag van een droevig Noviomagum. De ploeg van Jan-Willem toonde nog sympathie door de “dertig” niet te halen. Belangrijker is misschien wel is dat de naaste concurrent EKCA verloor, waardoor EKCA, Synergo en DOT weer samen bovenaan staan. De beslissing volgt komend voorjaar…

Synergo 6 is er helaas niet in geslaagd de eerste punten te pakken. Na een 3-9 ruststand werd de tweede helft wel gewonnen, maar niet ruim genoeg. Uiteindelijk werd het 7-11.

Het derde blijft het goed doen en won met 11-8 van Sperwers. Het eerste werd weggesschoten door Noviomagum (25-12). Na een ruststand van 16-7 speelde Synergo vooral het begin van de tweede helft veel beter. De tweede helft ging uiteindelijk met 9-5 verloren. Wel een zeer goed debuut van Floor!

Uitslagen, standen en programma
Klik hier voor de uitslagen.
Klik hier voor de standen van alle Synergoteams.