Mirjam Kalisvaart in voorselectie Oost <14

Ieder district kent een selectie van de beste speelsters en spelers. Die selecties zijn er in diverse leeftijdscategorieën. Voor het eerst in de historie doet er ook een lid van Synergo* aan deze (voor)selectie mee: Mirjam Kalisvaart uit de C1.

Vanavond om 19.00 uur is de eerste training bij Steeds Hooger in Apeldoorn. Volgende week is er een zelfde training voor een tweede groep talenten. Uit een groep van in totaal 36 dames en 36 heren, wordt een kleinere groep van 18 dames en 18 heren samengesteld. Deze groep traint op zaterdag 24 oktober bij SSS in Wageningen. We hopen natuurlijk dat Mirjam straks ook bij deze tweede groep zit, waaruit het definitieve team samengesteld zal worden. Maar we zijn natuurlijk hoe dan ook al trots!

Mocht Mirjam uiteindelijk in het team Oost  <14 terecht komen, dan zal ze in november en december vier keer trainen met de selectie en uiteindelijk aantreden op het 4-districtentoernooi in regio Zuidwest. Daarna staan er meer van dit soort activiteiten op het programma. We houden jullie op de hoogte!

*In de gloriedagen van SAMOS hebben er al eerder mensen meegedraaid in de regionale en landelijke selecties. Misschien ook wel van DVS overigens. Maar dat is inmiddels zooooo lang geleden… 🙂