Moskeetrainingen

Synergo is een unieke samenwerking aangegaan met de Omar el Farouqmoskee uit Overvecht.  Vanaf zaterdag 10 oktober verzorgt Synergo minimaal vier keer een training voor kinderen die normaalgesproken op deze dag moskeeles hebben.

Veel kinderen uit Overvecht en omgeving hebben geen tijd om op zaterdag in teamverband te sporten, zij volgen dan namelijk lessen bij de moskee. Die lessen zijn natuurlijk ook belangrijk, maar sporten en bewegen mogen niet vergeten worden. Dit vinden we zowel bij Synergo als bij de moskee en daarom gaan we samenwerken.

Er zijn vier groepen kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar die om de beurt op zaterdag naar ons veld komen. Hier gaan zij kennis maken met de korfbalsport en lekker trainen. Deze training is dan in plaats van de les die zij anders gevolgd zouden hebben.

Als de trainingen na vier keer een succes blijken te zijn, dan gaan we er in de zaal mee door. Wellicht is het zelfs mogelijk om een aparte competitie op de woensdagen te organiseren; bij enkele andere clubs gebeurt dit al. Maar eerst gaan we gewoon eens kijken hoe de trainingen bevallen.

Meer weten? Neem dan contact op met Paula van Luijn of mail naar tijdvoorkorfbalapenstaartjesynergo.nl. De eerste training is op zaterdag 10 oktober van 12.00 tot 14.00 uur.