Synergo 1 pakt eerste punt

In een gelijk opgaande strijd wist Synergo 1 het eerste punt binnen te halen. Het speelde gisteren met 14-14 gelijk tegen Groen Zwart uit Borne.

Waarschijnlijk had er ook nog wel een tweede punt in gezeten, want eigenlijk stond Synergo vrijwel de hele wedstrijd voor. De marge werd echter nooit dusdanig groot dat Groen Zwart echt afgeschud kon worden. Erg jammer, want een overwinning was ook verdiend geweest.

Synergo 3 speelde tegen Movado 2 (alweer uit Dordrecht!) ook een wedstrijd waarin de twee teams elkaar weinig ruimte lieten. Het verschil is naar beide kanten nooit groter dan twee punten geweest. Dat Movado uiteindelijk met  15-16 aan het langste eind trok, lag voornamelijk aan de verdedigingskwaliteiten van het 3e. Die waren zeker niet slecht, maar er valt duidelijk nog wat winst te boeken.

s3actie1
Foto: Christa, Femke en Timon (Synergo 3) in actie tegen Movado (foto: Rita)

Het 5e verloor met 14-17 van Sporting West 3. Het wordt wat eentonig, maar ook hier bleven beide ploegen lang dicht bij elkaar. Een eindsprintje van de Amsterdammers kon jammer genoeg niet bijgehouden worden.

Het 4e speelde in Apeldoorn tegen Steeds Hooger 4. Ook deze tegenstander werd weer gemakkelijk aan de kant gezet: 5-15 was de einduitslag. Het ziet ernaar uit dat het 4e vanaf nu wat meer aan de bak moet, want er komen wat tegenstanders uit de hogere regionen aan. Toch moeten ook deze ploegen geen echte problemen gaan opleveren. De verwachtingen zijn steeds hoger gespannen. En oh ja, Casper, hoe zat het ook alweer met het enige tegendoelpunt van de tweede helft? 😉

Overige seniorenuitslagen van dit weekend:
Synergo 2 – DVO 5 14-17
Woudenberg 5 – Synergo 6 6-4
De Tovers 1 – Synergo 7 15-7