Het weekend van de grote uitslagen…

20-3, 0-12, 0-10 en 10-0. Zo maar wat uitslagen van de zaterdag, die uiteindelijk acht overwinningen en vijf nederlagen opleverde. Doelsaldo: 107-70.

De zaterdag begon al goed met wederom twee overwinningen van de jongste jeugd. De F1 won in een waar doelpuntenfestijn met 6-5 van HKC. Ook de E1 pakte twee punten: tegen Dalto werd het 4-0.

e1dalto1
De E1 in actie tegen Dalto: Gillermo, Joyce, Loreah en Jerry (foto: Rita)

Even later kwam de eerste “grote” uitslag binnen: de D1 had met 10-0 van De Eemvogels gewonnen en dat was volgens Bram “zeker wel de grootste uitslag van de dag”. Niets bleek echter minder waar toen even later de C2 terug kwam en er twee meer had gemaakt (0-12 tegen Victum).

Tussendoor waren er nog overwinningen voor de C3 (6-3 tegen Midlandia) en C1 (3-8 tegen Fortissimo). Ook drie nederlagen: de B2 tegen DOC (5-6, de derde week op rij met 1 punt verschil verloren!!!), de B1 tegen Corvers (6-9) en D2 tegen Midlandia (10-0).

Het grootste doelpuntenfestijn moest echter nog beginnen. De A1 speelde tegen Fortissimo en had er voor de rust al elf in liggen. In de tweede helft kwamen daar nog negen bij. Een eervolle vermelding voor Jeffrey, die de hele wedstrijd in de vang heeft gestaan – ja, er gingen ook nog ballen mis – en als enige niet heeft gescoord! Eindstand: 20-3.

Het zesde was vorige week al dicht bij een overwinning, maar nam ook nu geen twee punten mee naar Utrecht in de wedstrijd tegen Woudenberg (6-4).

Tenslotte was het de beurt aan het tweede om de koppositie te behouden. DVO had een ervaren ploeg meegenomen, die elke centimeter ruimte benutte om een doelpunt te maken. Na een 0-4 tussenstand liep het tweede de hele wedstrijd achter de feiten aan. Afgefloten werd er bij 14-17.

Bram, die er bij de A1 zes gemaakt had en zich tot topscoorder van de dag had gebombardeerd, kwam wederom bedrogen uit. Sander schoot er zeven in bij het tweede. Volgende week beter!