Wedstrijdverslag Steeds Hooger 3 – Synergo 2

Het langverwachte wedstrijdverslag van Manon! Synergo 2 speelde zondag de uitwedstrijd tegen Steeds Hooger en won met 5-16.

Zondagmiddag 13:00: Synergo 2 begint aan de wedstrijd tegen Steeds Hooger 3. De wedstrijd begon redelijk goed. We hadden echter moeite met het scoren van de eerste goal, na een aantal kansen en ongeveer 15 minuten na het startsignaal werd dan de eerste goal gescoord door Sander met een afstandsschot. Hierna werd er vrij snel weer gescoord door Anouk en kwamen we op 0-2 . Deze prachtgoals werden nog opgevolgd met vijf andere goals in de eerste helft. MAAR net voor de rust werd de eerste gescoord door Steeds Hooger waardoor we dus met een tussenstand van 1-7 de rust in gingen.

Tijdens de rust attendeerde Marc ons erop dat het tempo te laag lag en dat dit de tweede helft een tikkeltje hoger moest (ook liet Marc doorschemeren dat we de 14 doelpunten niet zouden gaan halen…).

Dit advies werd echter niet helemaal opgevolgd. Het tempo leek de eerste paar minuten zelfs lager te liggen. Gelukkig werd dit snel opgekrikt en begonnen we weer aan een reeks doelpunten en eindigde met 16. Helaas hebben wij er de tweede helft nog 4 doorgelaten waardoor we dus met 5-16 zijn geëindigd.

Over het algemeen een prima wedstrijd met hier en daar wat zwakke momenten. Het mooiste van dit allemaal is dat we deze week weer twee punten hebben gepakt. Jeej!