Synergo E1 kampioen!

De echte kampioenswedstrijd van Synergo E1 , tegen Victum. Met veel publiek wisten beide teams het erg spannend te houden.

Het team van Sander, Rosa en Katja was vorige week zonder te spelen al kampioen geworden, omdat de concurrent had verloren. Vandaag zouden ze laten zien dat ze het helemaal zelf kunnen. Het werd wel een erg spannende wedstrijd! Na vele kansen wist het team vlak voor de rust te scoren; een korte kans van Myrre.

Na rust kwam het team helemaal los (wat zou er in de rust gezegd zijn?). Er werden veel ballen onderschept en ook de kansen gingen er ineens in. Voor Mara, want zij scoorde de andere doelpunten! Drie korte kansen en een afstandschot. De eindstand: 5-0.

Bloemen en taart van Ineke, namens de JC. Cadeautjes van de ouders, een fotomoment waarbij de kangoeroes even aan de kant gingen. Tijdens de taart kregen de coaches nog een leuke speech, én een klein koud cadeautje. Erg leuk om te horen is natuurlijk dat het team zo veel beter geworden is dit jaar. Gefeliciteerd!