Nieuw bestuur voor District Oost

KNKV-logoOp de districtsvergadering van regio oost van het KNKV van 22 april jl. is het nieuwe districtsbestuur voorgesteld. Dit bestuur moet eigenlijk een nieuwe start maken om de verenigingen meer te betrekken bij het districtsgebeuren en te activeren. Zonder district geen goede competitie en ondersteuning. De voorzitter Joop van Essen gaf een korte aftrap over hun beleidsvoornemens en ik moet zeggen, die spraken mij enorm aan. Proactief werken, een 1-loket functie, betere verenigingsservice afgestemd op de clubs, marketing en communicatie als portefeuille in het bestuur, BOTS-overleggen (benen-op-tafel-sessie) en aanbrengen van structuur in de verschillende Oost-regio’s en vullen van commissies zijn hun aandachtspunten. Een flinke klus. Synergo zal de DAV’s steeds bezoeken en kort verslag doen op de site.

Anne de Roos, voorzitter

Meer nieuws van het KNKV:

- Kort nieuws over korfbalbond