De F1: twee punten!

Op donderdag werden de voorbereidingen voor de paaswedstrijd al getroffen. Er werd door de kinderen van de F1 druk geoefend en wat deden ze goed hun best! Niet zo gek, want er waren chocolade eieren te winnen en dat vinden ze allemaal ERG lekker. Zo verschenen we dus aan de start op 11 april tegen TZ F2.

En wat was daar een goede wedstrijd te zien.Diede was speciaal op trainingsstage in Nieuw Zeeland geweest, maar nu weer van de partij. Er werd goed overgespeeld en fanatiek vrijgelopen. Annas gooide goede diepe ballen, Ole liet een prachtig afstandschot zien (na goed samenspel, bijna raak), Guillermo pakte lekker veel ballen er tussenuit (‘bal afpakken’), Ymre stond veel vrij waardoor iedereen de bal makkelijk kwijt kon en Maaike scoorde een mooi schot. So wie so werd door iedereen goed en rustig geschoten!

We lieten helemaal niets door, ondanks de vele pogingen van de tegenpartij, maar de doorloopbal verdedigen kunnen we inmiddels allemaal. Einduitslag 1-0 (strafworpen 2-1), dus 2 punten voor ons.

Een leuke wedstrijd: we nodigen iedereen uit ’s ochtends vroeg te komen kijken bij onze jeugdige talentjes! Scheidsrechter Marieke bedankt voor het fluiten: goed gedaan.

Groetjes,

Christa & Kim