Goed weekend voor de Synergo-jeugd!

De Synergo-jeugd heeft in het paasweekend goed gepresteerd! Zeven jeugdteams wonnen hun wedstrijd. De C2 speelde gelijk en vier teams verloren, waaronder de drie D-teams.

De F1 opende de dag om 9.00 uur met een wedstrijd tegen Tweemaal Zes, waarvan de spelers allemaal een stukje groter waren. Maar dat maakte de F-jes helemaal niets uit! Ze lieten zien dat ze de afgelopen maanden flink vooruit zijn gegaan en wonnen verdiend met 1-0.

 

Ook de beide E-ploegen wonnen. De E1 speelde volgens coach Sander (Ha) zeer goed en won ruim met 5-1. De E2 had een makkie aan Fortissimo E3 (8-1).

 

Alle D-ploegen, die nog zo succesvol waren in de zaal, verloren gisteren. De D1 verloor zijn tweede wedstrijd op het hoogste niveau nipt van Tiel´72 (6-7). De D2, die het na het kampioenschap in de zaal ook in een klasse hoger mag proberen, verloor na een 1-5 russtand met 3-6 van Nova D1. De D3 redde het niet tegen Victum: 1-3.

 

De C1 haalde uit tegen Tweemaal Zes, waar eerder dit seizoen nog met 6-1 van verloren was! Het werd maarliefst 12-1! De C2 speelde in een spannende wedstrijd onnodig gelijk tegen Animo, want de meeste kansen waren toch echt voor Synergo… De C3 bracht geen goed resultaat mee uit Gelderland, want de uitwedstrijd tegen de Maaskanters werd met 11-4 verloren.

 

De B1 won net als vorige week van Tiel´72, al ging dat dit keer stukken moeizamer dan vorige keer. De A3 had geen kind aan Viko A2 (1-11) . De A2 tenslotte won met 9-8 van Huizen A2, dat in de zaal nog met 10-10 gelijk had gespeeld tegen de A1!

 

De A1 speelde door het afzeggen van de tegenstander een oefenwedstrijd tegen het vierde. Het vierde won afgetekend met 14-8.

De jeugdcommissie.